Disclaimer

Op deze website wordt algemene informatie aangeboden over de diensten en producten van de diverse winkels, ondernemers, partijen en verenigingen die zich in het gebied De Voorwaarts  bevinden en daarmee verband houdende onderwerpen. Hoewel AM Real Estate Development bv de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht neemt bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan AM Real Estate Development bv niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. AM Real Estate Development bv aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

AM Real Estate Development bv kan niet uitsluiten dat er sprake kan zijn van storingen of onderbrekingen bij het gebruik onze website of vertraging in het verstrekken van informatie of verzending van berichten. Hiervoor aanvaardt AM Real Estate Development bv geen aansprakelijkheid.

AM Real Estate Development bv is niet aansprakelijk voor de inhoud van de sites van derden welke gelinkt zijn met (enige pagina van) de website van AM Real Estate Development bv.